Domagoj Ivan Milošević – Prezentacija nije dovoljna

Od kako je zasjeo u fotelju potpredsjednika Vlade, Domagoj Ivan Milošević ne prestaje intrigirati javnost. Doduše, taj interes nije nastao zaslugom prvih ministarskih poteza već temeljem otkrića njegova povećeg bogatstva.

Popularno prozvan “ministrom za ubiranje stanarine”, Milošević je rođen u znaku Jarca, dokazujući još jednom postavku da su osobe s naglašenim zemljanim znakovima Bika, Djevice i Jarca najčešće ekonomisti i poduzetnici te u tijesnoj vezi s materijalnim bogatstvom.
Nova uzdanica Vlade, morat će se itekako potruditi kako bi dokazala vrijednost pred predizbornim okom javnosti. Iako Miloševićeva samoprezentacija nije upitna, barem naizgled, svoju će vjerodostojnost moći dokazati samo konkretnim djelima, a to neće biti nimalo lako ostvariti, ako ne i nemoguće. Uskoro će se i sam uvjeriti u to da je zagrizao prevelik zalogaj. Naime, Saturn u Vagi usporio je kretanje i započeo se kretati unatrag, što znači da će tijekom proljetnih mjeseci izazvati enorman pritisak na Sunce u Jarcu. Osim Saturna, izazovni će biti Jupiter i Uran u znaku Ovna, tako da ministra Miloševića očekuju kušnje koje će zasigurno nadići njegovo uvježbano samopouzdanje.

Napomena: Objavljeno 6. veljače 2011. / Nedjeljni Novi list

Scan-110210-0001

Advertisements
%d bloggers like this: